Mazeretli Ders Kayıtları Ek Başvurusu

01/03/2018 11:40:06 - 01/03/2018 11:40:06 - 365 Okunma

Üniversitemiz 2017/2018 Önlisans ve Lisans Akademik takviminde belirtilen Bahar Yarıyılı kayıt yenileme / ders seçme sürelerinde kayıt yenileme işlemlerini yapamamış öğrenciler için Rektörlüğümüzce 05.03.2018 Pazartesi günü saat 12:00'ye kadar tekrar başvuru yapmaları için ek süre hakkı verilmiş olup, başvuruları neticesinde mazeretleri Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu tarafından uygun görülecek öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri 06.03.2018 Salı günü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızca yapılacaktır. Mazereti uygun görülecek olan öğrencilerin anılan tarihte Rektörlüğümüz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.İlanen duyurulur.

Mazeretli Kayıt Yenileme Ek Başvuru:

• Mazeretli Derse Yazılma Ek Başvuruları için son gün: 5 MART 2018  Saat:12:00
  • Öğrenciler Mazeretli Kayıt Dilekçesi ve ekinde (aşağıda belirtilen sebepler için)resmi evrak ile ilgili tarihe kadar Öğrenci İşleri bürosuna başvuruda bulunmaları gerekmektedir. (Sağlık Raporu, Trafik Kazası, Doğal Afet, 1. ya da 2. Derece akrabanın Ölümü.)
  • Mazeretli kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt yaptırdıkları tarihe kadar geçen süreleri devamsızlıktan sayılır.
  • Mazeretli Kayıt başvuru sonuçları sayfadan ilan edilecektir
ek mazeret