“İky Kariyer Sohbetleri” Etkinliği Gerçekleştirildi

11/04/2018 11:39:43 - 11/04/2018 11:39:43 - 16396 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 8. Kariyer Günleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü tarafından “İKY Kariyer Sohbetleri” adı altında kariyer etkinliği gerçekleştirildi.

İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuz BAŞOL yönetiminde, panel şeklinde gerçekleştirilen etkinliğe, Aslı AKÇAY (Lüks Plastik İnsan Kaynakları Uzmanı), Elif TÜRKEN (Taha Group İnsan Kaynakları Uzmanı), Melis BERTAN (Lüleburgaz Bir Nefes Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü) ve Zeynep BÜYÜKKORKMAZ (Medistate Kavacık Hastanesi İnsan Kaynakları Uzmanı) konuşmacı olarak katıldı. Tamamı Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü mezunu olan konuşmacılar, öğrencilerin öncelikle hangi konuda kendilerini geliştirmesi gerektiği, sektörün işe alımlarda yeni mezunlarda hangi özellikleri aradığı konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Daha sonra soru cevap bölümünde ise öğrencilerin sorularına cevap verildi. Oldukça etkili ve verimli geçen panelin ardından katılımcılara Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Erkan BİLGE ve Bölüm öğretim elemanları tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

.

kariyer