2017-2018 Akademik Yılında Mezun Olan Ve Dereceye Giren Öğrencilerimize Belgeleri Takdim Edildi

14/05/2018 16:23:30 - 14/05/2018 16:23:30 - 20204 Okunma

Yüksekokulumuzdan 2017-2018 Akademik Yılında mezun olan ve program bazında ilk üç dereceye giren öğrencilerimize belge ve plaketleri takdim edildi. 11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 11.00'de Ek Hizmet Binasında gerçekleştirdiğimiz törene, dereceye giren öğrencilerimiz ve Türkiye'nin diğer illerinden de gelen aileleri  katıldı.

Sunuculuğunu Yüksekokulumuz öğrencisi Gözde ÇELİK'in yaptığı törende Yüksekokulumuz 1. si olan Sosyal Güvenlik (İ.Ö.) Programı öğrencisi Dilanur AYHAN, 2. si İnsan Kaynakları Yönetimi (İ.Ö.) Programından Mert DELİKANLI ve 3. olan Elektrik Programı öğrencisi Kadircan SARICA'ya Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN tarafından belgeleri ve plaketleri takdim edilmiştir. Törende konuşma da yapan Müdürümüz  Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Öğrenciler adına konuşmayı da Yüksekokulumuz 1. si olan Sosyal Güvenlik (İ.Ö.) Programı öğrencisi Dilanur AYHAN gerçekleştirdi.

mezuniyet