Kariyer Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi.

24/10/2018 09:35:27 - 24/10/2018 09:35:27 - 21300 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin bütün akademik birimlerde gerçekleştirmeyi hedeflediği “Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Seminerleri” kapsamında Yüksekokulumuz öğrencilerine Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Seminerleri gerçekleştirildi.

23 Ekim 2018 tarihinde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Prof.Dr. Hüseyin TOPALLAR Ek Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde öğrencilerimize kendilerini ve iş dünyasını tanımalarına yönelik Kariyer Merkezince verilen hizmetler tanıtıldı. Öğr. Gör. Sibel EVREN tarafından verilen seminerlerde; kariyer hedefi belirleme eğitimi, sektöre dayalı SWOT analizi eğitimi, kendini tanımaya yönelik SWOT analizi eğitimi, kariyer öz-değerlendirme envanteri yorumlama eğitimi, CV ve önyazı hazırlama eğitimi, mülakat teknikleri eğitimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca katılımcılara  www.trakyakariyer.org web portalı vasıtasıyla online tabanlı kariyer hizmetleri de alabilecekleri, merkezin etkinliklerinden portal vasıtasıyla haberdar olabilecekleri aktarıldı.

kariyer