Çanakkale Savaşları Konulu Seminer Gerçekleştirildi

21/03/2019 13:48:47 - 21/03/2019 13:48:47 - 15751 Okunma

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nda “Çanakkale Savaşları” konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Edip DURMAZ ve Tarih Araştırmacısı ve Koleksiyoner Mustafa GÜLTEKİN’in anlatımlarıyla gerçekleşen seminerde Çanakkale Savaşı’nın bilinmeyen yönleri anlatılıp, Çanakkale’deki şehitler ve gaziler bir kez daha anıldı.

Programa Meslek Yüksekokulu akademik personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seminerin açılış konuşmasını, Dr.Öğr.Üyesi Edip DURMAZ gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Lüleburgazlı Tarih Araştırmacısı ve Koleksiyoner Mustafa GÜLTEKİN’in “Fotoğraflarla Çanakkale Savaşları” başlıklı sunumundan sonra Dr.Öğr.Üyesi Edip DURMAZ bir kez daha kürsüye gelerek “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Savaşları” temalı bir konuşma yaptı.

Programın son bölümünde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr.Öğr.Üyesi Bora ASLAN, konuşmacılar Edip DURMAZ ve Mustafa GÜLTEKİN’e teşekkür belgelerini takdim etti.

çanakkel