Kariyer Günleri Etkinliği Sağlıklı Yaşam Konferansıyla Başladı

09/04/2019 13:25:32 - 09/04/2019 13:25:32 - 17363 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde  8-12 Nisan 2019 tarihleri arasında Üniversitemizin bütün yerleşkelerinde düzenlenecek olan Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 08.04.2019 Pazartesi günü saat 11:00'de "Sağlıklı Yaşam" konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansa Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunu Diyetisyen Maide Nur ATAŞ ve Diş Hekimi Emre Can EREN konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar öğrencilerimize sağlıklı yaşam konularında kendi alanlarında değerli bilgiler paylaştı. Program, katılımcılara Yüksekokulumuz İş Sağlığı ve Güvenliği Programında görev yapan Öğr.Gör. Neşe YILMAZ'ın teşekkür belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.

kariyer konferans