İş Sağlığı Ve Güvenliği Vaka Analizleri & Uzmanların Hukuksal Açıdan Korunma Yolları Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

09/04/2019 14:22:01 - 11/04/2019 14:22:01 - 19331 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde  8-12 Nisan 2019 tarihleri arasında Üniversitemizin bütün yerleşkelerinde düzenlenecek olan Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 08.04.2019 Pazartesi günü saat 14:00'te "İş Sağlığı ve Güvenliği Vaka Analizleri & Uzmanların Hukuksal Açıdan Korunma Yolları" Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

Konferansa İstanbul Barosu Sağlık Hukuku Kom.Üyesi Av. Şükran KELEŞ YURTTAŞ, Av.Hilal ÇİÇEK ve Av. Meliha MUTLU konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerimizle İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hukuksal açıdan bilgilerini paylaşan konuşmacılara program sonunda teşekkür belgeleri takdim edildi.

kariyer konferans