Türkiye'de İş Sağlığı Ve Güvenliği Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

11/04/2019 14:20:01 - 11/04/2019 14:20:01 - 18875 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu tarafından “Türkiye'de İş Sağlığı ve Güvenliği”konulu konferans düzenlendi.

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu B Blok Konferans Salonu’nda 09 Nisan 2019 Salı günü düzenlenen konferansa; bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

TG Group Makine Yüksek Mühendisi Görkem ERÖN, YİMTAŞ Mühendislik A Sınıfı İSG Uzmanı Eren AYIK ve Megatrak A Sınıfı İSG Uzmanı Şamil ATEŞ’in konuşmacı olarak yer aldığı konferansta öğrencilere mezuniyet sonrası kariyer basamaklarında dikkat etmeleri gereken konular ve Türkiye'de İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında bilgiler verildi.

Konuşmacılar öğrencilere kendi iş hayatlarından örnekler de vererek tecrübelerini paylaştı. Konferans, konuşmacıların öğrencilere kurumlarında istihdam olanakları hakkında aydınlatıcı bilgiler sunmalarının ardından soru – cevap kısmıyla devam etti. Konferansın sonunda katılımcılara günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

kariyer