Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

İş Sağlığı Ve Güvenliğinde Kariyer Yapmak Konulu Konferans Gerçekleştirildi

11/04/2019 15:26:23 - 11/04/2019 15:26:23 - 20194 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliğinde Kariyer Yapmak”konulu konferans düzenlendi.

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Ek Hizmet Binası Konferans Salonu’nda 10 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14:00'te düzenlenen konferansa; Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Trakya Bölge Müdürlüğü İSG Personeli, bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

TPAO İş Güvenliği Çevre Koruma Baş Mühendisi Ebru MİNSOLMAZ, TPAO A Sınıfı İSG Uzmanı Mehmet EKİZLER ve TPAO B Sınıfı İSG Uzmanı İsmail DEMİR’in konuşmacı olarak yer aldığı konferansta öğrencilere mezuniyet sonrası kariyer basamaklarında dikkat etmeleri gereken konular ve İş Sağlığı ve Güvenliği alanı hakkında bilgiler verildi.

Konuşmacılar öğrencilere kendi iş hayatlarından örnekler de vererek çok değerli tecrübelerini paylaştı. Konferans, konuşmacıların öğrencilere kurumlarında istihdam olanakları hakkında aydınlatıcı bilgiler sunmalarının ardından soru – cevap kısmıyla devam etti. Konferansın sonunda katılımcılara günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

kariyer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.