İşkur Faaliyetleri Ve İş Arama Becerileri Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

12/04/2019 17:26:28 - 12/04/2019 17:26:28 - 18256 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günü etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu tarafından “İşbaşı Eğitim Programları, İşe İlk Adım, İş Arama Becerileri ve İŞKUR Faaliyetleri” konulu konferans düzenlendi.

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Ek Hizmet Binası Konferans Salonunda 11 Nisan 2019 Perşembe günü gerçekleşen konferansa İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Volkan ÖRDEK konuşmacı olarak katıldı.

Açılış Konuşması Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan V. Öğr.Gör. Erkan BİLGE tarafından gerçekleştirdi.

Konuşmasında İŞKUR faliyetlerinden detaylı olarak bahseden Volkan ÖRDEK, İnsan Kaynakları Uzmanı olarak işe alım sürecinde dikkat edilen noktalar ve işbaşı eğitim programları ile ilgili bilgiler verdi. Konuşmasında  adayların işe başvuru aşamasında CV’de bulunması gereken niteliklerden bahsetti.

Öğrencilerle soru – cevap şeklinde interaktif olarak geçen konferans sonunda katılımcıya günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

kariyer işkur