Umutlu Yarınlar Projesi Toplantısı Gerçekleştirildi

16/10/2019 11:43:28 - 16/10/2019 11:43:28 - 19514 Okunma

Kırklareli Valiliği’nin himayelerinde başlayan ve Kırklareli Üniversitesi olarak paydaşları arasında yer aldığımız ‘’Dezavantajlı Toplum Kesiminde Yaşayan Bireylere Yönelik Kurumlar arası işbirliği Umutlu Yarınlar Projesi” nin Lüleburgaz Meslek Yüksekokulunda bu yılki tanıtımı 10 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz Ek Hizmet Binası Konferans Salonunda yapılan tanıtım toplantısında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Erdoğan KARA tarafından projede yer alacak gönüllü öğrencilerimize projenin ayrıntıları ve amaçları anlatıldı. Öğrencilerimiz ilk kez geçen yılın ikinci yarıyılında sosyal sorumluluk elçileri olarak bu projede yer almış ve dezavantajlı kesimde yaşayan çocukların akranları ile eşit şartlarda eğitim ve sosyal imkanlara sahip olabilmeleri için yapılan çalışmalara katkıda bulunmuşlardı. Umutlu Yarınlar Projesinin bu yılki sürecinde yer almak isteyen gönüllü öğrencilerimize, en önemli hedeflerden birinin “Üniversite öğrencilerinin rol-model çalışmaları ile çocuklarda farkındalık oluşturulması ve çocukların toplumsal yönünün geliştirilmesinin desteklenmesi” olduğu belirtildi.

proje toplantı