Uzaktan Eğitim Dersleri Vize Mazeret Sınavı Hakkında

17/12/2019 14:30:20 - 27/11/2019 16:38:50 - 15022 Okunma

Uzaktan eğitim ile verilen derslerde vize sınavları için mazereti kabul edilen ve ikinci ek yerleştirmeyle kayıt yaptıran öğrenciler için 02 Aralık saat 08:00 ile 04 Aralık saat 23:59 tarihleri arasında mazeret sınavı yapılacaktır. Sınavlar alms.klu.edu.tr üzerinden çevrimiçi olacaktır. Öğrencilerin sınava internet bağlantısı güçlü bir ortamda ve bilgisayar  kullanarak girmeleri tavsiye edilir. Sınav için tek oturum hakkı bulunmaktadır.Öğrenciler "Sınavı Bitir" butonunu tıkladıktan sonra sınavı tamamlanmış sayılacaktır.Ancak elektrik, internet kesintisi gibi teknik sorunlara bağlı kopmalarda öğrencinin oturum süresi duracak sınav süresi içerisinde tekrar bağlandığına kaldığı süreden devam edebilecektir.Bu gibi durumlar için iki giriş hakkı tanınacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

vize