Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Umutlu Yarinlar Projesi Kapsaminda Lüleburgaz Yerleşkemize Gezi Gerçekleştirildi

27/11/2019 16:57:21 - 27/11/2019 16:57:21 - 28328 Okunma

Kırklareli Valiliği’nin himayesinde başlayan ve Üniversitemizin de paydaşı olduğu “Dezavantajlı Toplum Kesiminde Yaşayan Bireylere Yönelik Kurumlar Arası İşbirliği Umutlu Yarınlar Projesi” kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’na 27.11.2019 Çarşamba günü ikinci ziyaret gerçekleştirildi.

İlkokul öğrencilerinin eğitime olan motivasyonlarını artırmaya ve mesleki eğitim birimlerini tanıtmaya yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte Lüleburgaz Şaban Öğünç İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Lüleburgaz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bora ASLAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör M. Erol ÇOPUR ve Lüleburgaz MYO Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Şerife KUZGUN tarafından karşılanan öğrenciler, bu projede gönüllü olarak yer alarak kendilerine rol model olan üniversite öğrencileri ile buluştu.

Ziyaret kapsamında konuk  öğrenciler Lüleburgaz MYO birimlerini gezerek birimler hakkında bilgi aldı. Akabinde öğrenciler, Grafik Tasarımı Atölyesinde Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin de desteği ile gelecekte sahip olmak istedikleri meslekleri anlattılar.

Minik öğrenciler ziyaret sonunda eğitimlerine devam ederek ileride üniversite öğrencisi olmaya karar verdiklerini belirtti.

umutlu yarınlar

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.