Ek Kontenjanda Yüksekokulumuza Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Muafiyet Başvurusu

14/10/2014 14:44:38 - 14/10/2014 14:44:38 - 2622 Takip

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam ettikten veya bu programdan mezun olduktan sonra yeniden ÖSYM tarafından yapılan ek yerleştirme ile Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz muafiyet talebinde bulunması halinde, Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu önceden okuduğu dersleri değerlendirerek; hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir. Muafiyet talepleri üniversiteye ilk kayıttan itibaren iki hafta içerisinde(24.10.2014 tarihine kadar) yapılacaktır. Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin sunulması gerekmektedir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin derslere girmesi gereklidir.

muafiyetek