Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Umutlu Yarinlar Projesi Kapsaminda Lüleburgaz Yerleşkemize Gezi Gerçekleştirildi

21/02/2020 10:13:34 - 24/02/2020 10:13:34 - 23947 Okunma

Kırklareli Valiliği’nin himayesinde başlayan ve Üniversitemizin de paydaşı olduğu “Dezavantajlı Toplum Kesiminde Yaşayan Bireylere Yönelik Kurumlar Arası İşbirliği Umutlu Yarınlar Projesi” kapsamında 13 – 20 Şubat 2020 tarihlerinde Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’na ziyaretler gerçekleştirildi.

İlkokul öğrencilerinin eğitime olan motivasyonlarını artırmaya ve mesleki eğitim birimlerini tanıtmaya yönelik olarak gerçekleştirilen ziyarette; Lüleburgaz Cumhuriyet İlkokulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nu gezdi.

Lüleburgaz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bora ASLAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör M. Erol ÇOPUR ve Lüleburgaz MYO Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Şerife KUZGUN tarafından karşılanan öğrenciler, bu projede gönüllü olarak yer alarak kendilerine rol model olan üniversite öğrencileri ile buluştu.

Ziyaret kapsamında konuk  öğrenciler Lüleburgaz MYO birimlerini gezerek birimler hakkında bilgi aldı. Akabinde öğrenciler, Grafik Tasarımı Atölyesinde Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin de desteği ile gelecekte sahip olmak istedikleri meslekleri anlattı.

Minik öğrenciler ziyaret sonunda eğitimlerine devam ederek ileride üniversite öğrencisi olmaya karar verdiklerini belirtti.

 

umutlu yarınlar sosyal sorumluluk

Facebook Twitter Google Plus
Umutlu Yarınlar Projesi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.