Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Belgesi, Transkript Vb. Belge Talepleri Hk.

24/11/2023 09:17:22 - 29/08/2023 10:00:39 - 14420 Okunma

30 Haziran 2021 tarihinde 31527 sayılı Resmi Gazete'de yer alan Tasarruf Tedbirleri kapsamında kamu kaynaklarının maksadına uygun azami tasarruf prensiplerine riayet edilerek kullanılması çerçevesinde; kurumumuzun harcamalarında tasarruf sağlanması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımı sağlanacaktır. Bu kapsamda öğrencilerimizin talep ettiği öğrenci belgesi ile transkript belgeleri aşağıdaki işlem adımlarıyla veya E-Devlet üzerinden, ders içerikleri ile öğretim planı ise Yüksekokulumuz internet sayfasından temin edilecektir. 

Herhangi bir kuruma vermek için Öğrenci belgesi ve Transkript (Not Döküm) Belgesi ihtiyacı olan öğrencilerimiz online olarak söz konusu belgeleri talep edebilirler. Öğrenci Bilgi Sistemimiz ile Elektronik Belge Yönetim Sistemi arasında e-imzalı ÖĞRENCİ BELGESİ  ve NOT DÖKÜM BELGESİ (TRANSKRİPT) düzenlenebilmesi için entegrasyon sağlanmış olup; öğrencilerimizin ilgili belgeleri Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden talep etmesi gerekmektedir. 

Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde yer alan Kullanıcı İşlemleri sekmesinin altında sırasıyla   "Belge Talebi>Talep Edilen Kurumun Adı>Talep Nedeni>Belge Tipi> Elektronik İmzalı>Transkript/Öğrenci Belgesi"    sekmeleri tıklanıp belge talebi gönderilmelidir.

 

Öğrencilerimiz onaylanan belgelerine Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde yer alan Kullanıcı İşlemleri sekmesinin altında sırasıyla   "Belge Talebi>Belge Göster>Doğrulama Kodu>Sorgula"   sekmeleri tıklayarak ulaşabilirler.

Ayrıca her iki belge E-Devlet giriş sayfasından e-devlet şifresiyle de alınabilir.

 

duyurular belge talebi öğrenci belgesi transkript ders içerik

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.