Lüleburgaz Myo Otomotiv Teknolojisi Programı Sergisi Gerçekleştirildi.

20/05/2015 10:03:50 - 21/05/2015 10:03:50 - 2373 Takip
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu  Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı organizasyonu ile 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 13.00'te yılsonu sergisi düzenlendi.
Sergiye Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Bülent BAYRAM ve öğretim elemanlarımız ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.
Lüleburgaz MYO B Blok önünde gerçekleştirilen sergide AUTOCAD ve SOLİD WORKS programlarında modellemesi yapılan tasarımlar ve prototip maketleri gösterime sunuldu.
Sergide öğrencilerimizin tasarımını ve uygulamasını yaptığı GO-KARD aracı, Solid Works programında tasarlanan bir taşıtın ÜÇ BOYUTLU YAZICIDAN alınan çıktısı, SUZUKİ fabrikasında araç imalatında kullanılan malzemelerden yapılan maket, ahşap, metal ve geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak yapılan prototip maketler beğeniye sunuldu.

Ayrıca taşıtlarda kullanılan Hidrolik Sistemlerin çalışma prensibi enjektörlerin kullanıldığı robot kol mekanizması ile, Diferansiyelin çalışma prensibi ise bir maket aracılığıyla aktarıldı.

otomotiv