2015 Ösys Ek Yerleştirme Ile Yüksekokulumuza Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

03/09/2015 12:28:21 - 31/08/2015 10:36:17 - 3394 Takip

2015 ÖSYS Ek Yerleştirme sonucunda Yüksekokulumuz programlarına yerleştirilen öğrencilerin kayıt işlemleri ile ilgili bilgi ve belgeler aşağıda sunulmuştur.

Ön kayıt sistemi 30.08.2015 tarihinde açılacaktır.

Yüksekokulumuz Kayıtları 03.09.2015 Perşembe günü Kırklareli Rektörlük'te yapılacaktır.

Kayıt işlemleri duyurusu için tıklayınız.

Öğrenim ücretleri için tıklayınız.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. (Başarı belgesi veya öğrenci belgesi gibi belgeler mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
  2. Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge. (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)
  3. ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi çıktısı. (ÖSYM Web Sitesinden Alınabilir)
  4. İnternet üzerinden doldurulan ön kayıt formu çıktısı.
  5. Nüfus cüzdan fotokopisi.
  6. 6 adet 4,5 x 6 ebadında fotoğraf. (son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
  7. Öğrenim ücretinin yatırıldığına ilişkin banka dekontu. (Örgün (birinci) öğretim öğrencileri öğrenim ücreti ödemeyeceklerdir. )
  8. 29 yaşını doldurmuş olan ve Askerlik Sorgulama Sisteminde sorun olan 1992 (dahil) ve daha önce (1991, 1990, …) doğumlu öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi.
2015 ösys ek yerleşen