5. Kurumsal Yönetişim Ve 14. Uluslararası Sosyal Sorumluluk Konferansları Düzenleniyor

11/09/2015 15:48:07 - 11/09/2015 15:48:07 - 1712 Takip

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu ve İngiltere De Montfort Üniversitesi Kurumsal Yönetim Araştırmaları Merkezi işbirliğinde “5. Kurumsal Yönetişim ve 14. Uluslararası Sosyal Sorumluluk Konferansları” düzenleniyor. 09-12 Eylül 2015 tarihleri arasında Tekirdağ’da devam eden etkinliğe, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu ev sahipliği yapıyor.

De Montfort Üniversitesi Kurumsal Yönetim Araştırmaları Merkezi ve uluslararası akademik camianın mensuplarının oluşturduğu Sosyal Sorumluluk Araştırmaları Ağı SRRNet tarafından, yılda iki defa dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenmekte olan Kurumsal Yönetişim Konferansı ve Sosyal Sorumluluk Konferansının her ikisi de, 2015 yılında Türkiye’de yerleşik akademik kurumlar tarafından düzenleneceğinden, iki konferans bir defaya mahsus olmak üzere birleştirilmiştir.

Konferans Bilimsel Komite Başkanı Prof. David CROWTHER, SRRNet Konferans Serisi Başkanı Prof. Dr. Kıymet ÇALIYURT, Konferans Başkanı Dr. İffet KESİMLİ ve Konferans Sekreteri Mehtap AĞIRGAN olup; Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ konferansa her türlü desteği vererek, bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlamışlardır. Öğretim Görevlisi Müdür Yardımcısı M. Erol ÇOPUR’un “Göç” ve “Sürgün” konulu sanat eserleri, konferansın afişi olarak kullanılmıştır.

Programın ilk gününde katılımcıların kayıtları alınarak Prof. David CROWTHER tarafından lisansüstü öğrencilere yönelik çalıştay gerçekleştirilmiş ve tanışma kokteyli verilmiştir. Konferansın resmî açılışı 10 Eylül günü gerçekleştirilmiştir. Konferans süresince Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eren GÖRGÜLÜ’nün “Kaybolmakta Olan Meslekler: Kalaycılık” temalı fotoğraf sergisi açık olacaktır. Açılış konuşmalarını takiben akademik oturumlar, kitap tanıtımları ve önemli konuşmacıların sunumları programı oluşturacaktır. Programın üçüncü günü, yine akademik oturumlar ve önemli konuşmacıların sunumları programda yer alacaktır. Cuma akşamı gala yemeği düzenlenecektir. Konferansın son günü Dupnisa Mağarası, Demirköy Fatih Dökümhanesi ve Longoz Ormanlarına düzenlenecek olan günübirlik ziyaret programına ayrılmıştır.

Sosyal Programın ev sahibi Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır ve Sayın Başkan Emin HALEBAK, ‘Yerel Yönetimlerde Sosyal Sorumluluk ve Yönetişim’ konularında bilgi aktarımında bulunmak ve deneyimlerini paylaşmak üzere program dahilinde konuşmalarını yapmak üzere etkinliğe katılmıştır.

konfreans kurumsal yönetişim sosyal sorumluluk klu