Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

15/10/2015 20:16:43 - 19/10/2015 20:16:43 - 1203 Takip

Lüleburgaz Belediyesi ve Yüksekokulumuz tarafından Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde "2015 Avrupa Yerel Demokrasi Haftası" etkinlikleri kapsamında konferans gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkan Vekili İsmail YURDATAPAN, Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Bora ASLAN ve davetlileri ile birlikte öğrencilerimiz katılım gösterdiler.  ‘Çok Kültürlü Toplumlarda Birlikte Yaşamak, Saygı, İletişim, Etkileşim” temalı etkinlikler kapsamında saat 14.00’de Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde düzenlenen etkinlikte önce Lüleburgaz Belediyesi tanıtım videosu izlendi. Daha sonra Lüleburgaz Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Dilek Çetin Çivi, Lüleburgaz’ı ve belediye olarak verilen hizmetleri anlatan bir sunum yaptı. Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilcisi’nin konuşmasını Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Bora Aslan’ın konuşması izledi.Yerel Demokrasi Haftası’nı kutlayan Aslan öğrencilere iş hayatına iyi hazırlanmaları öğüdünde bulundu. Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili İsmail Yurdatapan ise konuşmasında eğitimin önemine vurgu yaptı ve Yerel Demokrasi Haftasını kutladı.Konuşmaların sonrasında, Bratolyubie-Sakartsi Dans Grubu gösterisi (Bulgaristan- Lyubimets) sahne aldı ve gösterilerini sundu. Dans@Trakya Dans Grubu’nun gösterisinin ardından Yard. Doç. Dr. Oğuz Demir’in “Küresel Kriz Sonrası Avrupa Demokrasilerinin Ekonomi Politiği” konulu konferansı gerçekleştirildi. Fotoğraf Sanatçısı Özcan Çeltikli’nin Lüleburgaz’ın Yüzleri Fotoğraf Sergisinin gezilmesinin ardından kokteyl ile etkinlik sona erdi.

demokrasi haftası