Genel Sağlık Sigortaları Uygulamaları Konulu Seminer Gerçekleştirildi.

10/12/2015 14:46:35 - 11/12/2015 14:46:35 - 11816 Okunma

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’unda 09.12.2015 tarihinde B-blok konferans salonunda saat 11:00’de “GENEL SAĞLIK SİGORTASI UYGULAMALARI” konulu seminer gerçekleştirildi. Seminere Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Kurumu müdürü Sn. Selçuk ALGÜN, Genel Sağlık Sigortası Birim Sorumlusu Sn. Saadet Gülden Öztürk VURUCU, Genel Sağlık Sigortası Biriminde görevli Sn. Süleyman SEVİNÇ katıldı.

Seminer programında öğrencilere hitaben açılış konuşmasını yapan Sosyal Güvenlik Önlisans Programın’da görevli Öğr. Gör. Yasin AKYILDIZ; seminerin sosyal güvenlik alanının teorikle, pratiğin birleştiği bir alan olması ve uygulamadaki mesleki tecrübelerin öğrencilere aktarılması amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Açılış konuşmasının ardından Genel Sağlık Sigortası Biriminde görevli personel Sn. Süleyman Sevinç’in “Genel Sağlık Sigortası Uygulamaları” konulu seminer sunumu gerçekleşti. Sunum sonrası Sosyal Güvenlik Önlisans Programı öğrencileri ilçe SGK Müdürü Sn. Selçuk ALGÜN’ e genel sağlık sigortası, sosyal güvenlik, sosyal güvenlik kurum yapısı ve kariyer hedefleri hakkında birçok soru yönelttiler.

Seminer programı SGK personellerine sunumlarından dolayı Öğr. Gör.Yasin AKYILDIZ tarafından teşekkür belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

seminer