“Dünden Bugüne Göç” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

18/12/2015 11:52:09 - 18/12/2015 11:52:09 - 1455 Takip

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu ve Lüleburgaz Belediyesi işbirliğinde “Dünden Bugüne Göç” konulu Seminer düzenlendi.

Lüleburgaz MYO. Ek Hizmet Binası Konferans Salonunda 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşen seminere; Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Bora Aslan, Lüleburgaz Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Dilek Çetin Çivi, belediye yetkilileri, öğretim elemanları ve yüksekokul öğrencileri katıldı.

Seminerin konuşmacısı Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rengin Ak, etkinlikte "Trakya'da Göç ve Göç Olgusu"nu çeşitli yönleri ile ele alarak göçün; Trakya, Kırklareli ve Lüleburgaz'a etkileri hakkında yapılan araştırma sonuçlarını dinleyicilerle paylaştı.

Seminerin sonunda Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rengin Ak’a, Belediye Başkanı Emin Halebak tarafından plaket ve Lüleburgaz MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Bora Aslan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

seminer Göç Lüleburgaz MYO