Sosyal Sorumluluk Kulübü Üyesi Öğrencilerimizden Lüleburgaz Tek Anaokulu'na Ziyaret

18/12/2015 13:48:47 - 18/12/2015 13:48:47 - 1471 Takip

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri Lüleburgaz TEK Anaokulu'na ziyaret düzenledi. Kulüp üyeleri hazırladıkları "Gülümseyen Kalpler" projesi çerçevesinde anaokulu öğrencileri ile oyun, müzik, sanat ve fikir paylaşımı etkinlikleri gerçekleştirdi. Oldukça sıcak, samimi bir ortamda gerçekleşen faaliyetleri öğrenciler heyecan ve yoğun ilgiyle karşıladılar. Kulüp danışmanı Öğr. Gör. Şerife KUZGUN, projenin ilk ayağı olan bu etkinlikle miniklerin büyüklerle kaynaşmasının sağlandığını, birlikte güzel paylaşımların, deneyimlerin yaşandığını ve önümüzdeki tarihlerde farklı etkinliklerle tekrar bir araya gelmek ve projeler üretmek üzere okul müdürü Aysen BAŞOĞUL ile anlaşıldığını belirtti.

etkinlik