2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları

15/02/2016 09:46:22 - 12/02/2016 16:26:27 - 4162 Takip

2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders kayıtları 15.02.2016 - 19.02.2016 tarihleri arasında  öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Ders kayıt kılavuzu için tıklayınız..

Öğrencilerimizin öncelikle ödemesi gereken katkı payı / öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden 19 Şubat 2016 tarihi mesai saati bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir. Birden fazla üniversitede / programda (AÖF dahil) kaydı olan öğrenciler, 2015-2016 eğitim-öğretim yılından itibaren katkı payı / öğrenim ücretini ödemek zorundadır. Bu kapsamda Güz döneminde katkı payı / öğrenim ücretini ödemeyen öğrencilerimizin ders kayıtlarını yapabilmeleri için 2 dönemlik ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Danışman onayı alan öğrencilerimiz dekontlarını/makbuzlarını (1 Nüsha) ve ders kayıt çıktılarını 3 nüsha  (1 nüsha öğrenciye, 1 nüsha danışmana, 1 nüsha öğrenci işlerine)  29 Şubat 2016 Pazartesi  Gününe kadar danışmanlarına teslim etmek zorundadırlar. Kanuni temsilcileri aracılığıyla kayıt yaptıracak öğrencilerimiz noter vekaletinin aslını kanuni temsilcilerine ulaştırmalıdırlar.

Danışman Öğretim Elemanlarımız Güncellenmiştir. (Liste için tıklayınız.)

Katkı payı/öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Mazeretli Kayıt Yenileme:

* Mazeretli Derse Yazılma Başvuruları için son gün: 04 MART 2016

* Öğrenciler Mazeretli Kayıt Dilekçesi ve ekinde (aşağıda belirtilen sebepler için)resmi evrak ile ilgili tarihe kadar Öğrenci İşleri bürosuna başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

(Sağlık Raporu, Trafik Kazası, Doğal Afet, 1. ya da 2. Derece akrabanın Ölümü.)

* Mazeretli kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt yaptırdıkları tarihe kadar geçen süreleri devamsızlıktan sayılır.

Mazeretli Kayıt başvuru sonuçları sayfadan ilan edilecektir

kayıt yenilem