Kariyer Planlama Ve Girişimcilik Konulu Seminer Gerçekleştirildi.

13/05/2016 12:07:20 - 13/05/2016 12:07:20 - 12780 Okunma

Yüksekokulumuz İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü tarafından 11 Mayıs Çarşamba günü “Kariyer Planlama ve Girişimcilik” konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Trakya Kalkınma Ajansından ekonomist Necmi Gündüz’ün konuşmacı olarak katıldığı, ek hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde, üniversite öğrencilerinin kariyer planlarını yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği, mezuniyet sonrası karşılaşacakları sorunları nasıl çözmeleri gerektiği konuları üzerinde durulmuştur. Öğrencilere girişimcilikle ilgili de geniş ufuklar açan Necmi Gündüz, Trakya Kalkınma Ajansının çalışma biçimi hakkında da bilgiler vermiştir.

Oldukça keyifli ve faydalı geçen seminerin ardından, Necmi Gündüz’e Yüksekokulumuz adına teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

seminer