Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Üniversitemiz 9. Spor Etkinlikleri Sona Erdi

25/05/2016 17:34:55 - 26/05/2016 17:34:55 - 19907 Okunma

Üniversitemizin akademik birimlerinde eğitim-öğretim gören öğrencilerden oluşan takımlarının katıldığı 9. Spor Etkinlikleri, sona erdi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen spor etkinlikleri, 25 Nisan-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kayalı Kampüsünde yapıldı. 

Kırklareli Üniversitesi tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında organize edilen futbol turnuvasında Yüksekokulumuz Sportif Koordinasyon Komisyonu Başkanı Öğr.Gör. Zafer ÜNAL'ın koordinatörlüğünde gerçekleşen müsabakalarda, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Babaeski MYO'yu 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. 

Aynı turnuvada Yüksekokulumuz Basketbol takımı da finale kalmış olup Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi ile yapılan mücadele sonucu Üniversite 2.si olarak turnuvayı bitirmiştir. 

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının bitimine doğru öğrencilere yönelik, bir yılın stresini atma ve öğrencilerin final sınavları öncesinde fiziksel ve psikolojik olarak sınava hazırlanmaları için yapılan spor etkinliklerinde, satrançta Mühendislik Fakültesi, Masa Tenisinde Sağlık Yüksekokulu, Voleybol Bayanlarda Sağlık Yüksekokulu, Voleybol Erkeklerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Basketbolda Mühendislik Fakültesi birinci oldu. 

Öğrencilerimizi  gösterdikleri gayretler ve başarıdan dolayı tebrik ederiz.

 

spor

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.