2015 - 2016 Bahar Yariyili Bütünleme Sinav Programi

22/06/2016 13:08:10 - 27/06/2016 16:34:51 - 4104 Takip

2015-2016 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları  27.06.2016-01.07.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yönetmelik gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında (FF) harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DD yada DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin Bütünleme sınavlarına girebilmeleri için Öğrenci İşlerine başvuru yapmaları gerekmetedir. Bütünleme Sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD yada DC notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen ya da faks yoluyla en geç 23 Haziran 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir. (Dilekçenin aslı 5 gün içinde teslim edilecektir)

Başvuru yapmasına rağmen sınava girmekten vazgeçen öğrencilerin dilekçelerinin iptali için anılan tarihe kadar öğrenci işleri büromuzu bilgilendirmeleri zorunludur. Aksi takdirde sınava girmedikleri için koşullu geçer olan notları FF olarak değişecektir.

(FF notu alan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerin dilekçe vermelerine gerek yoktur.)

2015 - 2016 BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞILABİLMEKTEDİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ...

I. VE II. ÖĞRETİM BÜTÜNLEME SINAV PRORGAMI

NOT: I. ÖĞRETİM VE II. ÖĞRETİM SINAVLARI BİRLİKTE YAPILACAKTIR.

klu lmyo sınav bütünleme bahar