Lüleburgaz Myo Otomotiv Teknolojisi Programı Sergisi Gerçekleştirildi

04/01/2017 17:41:31 - 04/01/2017 17:41:31 - 14594 Okunma

Lüleburgaz MYO Otomotiv Teknolojisi Programı Sergisi Gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu  Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı organizasyonu ile 27 Aralık 2016  Salı günü saat 13.00'te dönem sonu sergisi  düzenlendi.

Sergiye Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Bora ASLAN ve Öğretim Elemanlarımız ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Lüleburgaz MYO B Blok giriş katta gerçekleştirilen sergide AUTOCAD ve SOLİD WORKS programlarında modellemesi yapılan tasarımlar ve prototip maketleri gösterime sunuldu.

Sergide öğrencilerimizin tasarımını ve uygulamasını yaptığı GO-KARD aracı, Solid Works programında tasarlanan bir taşıt ve otomobilin güç aktarma organlarından olan Diferansiyel ve Planet Dişli Sistemlerinin ÜÇ BOYUTLU YAZICIDAN alınan çıktıları, Manyetik alan etkisiyle Çalışan Tren , Sonsuz Dönen Çark, Çizgi izleyen robot, Güneş Paneli ile Çalışan Maket Araç, Elektrikli Araç Tasarımı, Uzaktan Kumandalı Maket araç, Hovercraft ve Stirling Motor Modeli beğeniye sunuldu.

Ayrıca taşıtlarda kullanılan Hidrolik Sistemlerin çalışma prensibi; enjektörlerin kullanıldığı robot kol ve el mekanizmaları ile anlatılmaya çalışıldı.

sergi