2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Programları

17/01/2017 16:41:22 - 17/01/2017 16:41:22 - 5276 Takip

2016-2017 Akademik Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları  30.01.2017-03.02.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yönetmelik gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında (FF) harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DD yada DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin Bütünleme sınavlarına girebilmeleri için Öğrenci İşlerine başvuru yapmaları gerekmetedir. Bütünleme Sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD yada DC notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen ya da faks yoluyla en geç 26 Ocak 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir.(Dilekçenin aslı 5 gün içinde teslim edilecektir)

Dilekçe Örneği

Başvuru yapmasına rağmen sınava girmekten vazgeçen öğrencilerin dilekçelerinin iptali için anılan tarihe kadar öğrenci işleri büromuzu bilgilendirmeleri zorunludur. Aksi takdirde sınava girmedikleri için koşullu geçer olan notları FF olarak değişecektir.

(FF notu alan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerin dilekçe vermelerine gerek yoktur.)

2016 - 2017 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞILABİLMEKTEDİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ...

I. ve II Öğretim Bütünleme Sınav Programı

NOT: I. ÖĞRETİM VE II. ÖĞRETİM SINAVLARI (ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I DERSİ VE TÜRK DİLİ-I DERSİ HARİCİNDE) BİRLİKTE YAPILACAKTIR.

bütünleme