2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıt İşlemleri

10/02/2017 12:47:52 - 05/09/2017 00:23:00 - 4218 Takip

Yüksekokulumuzda kayıtlı tüm öğrencilerin 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kayıtları 13.02.2017 - 17.02.2017 tarihleri arasında önceki dönemlerde olduğu şekilde internet üzerinden  (http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresi üzerinden) yapılacaktır.

Öğrencilerimizin öncelikle ödemesi gereken katkı payı/öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden 17 Şubat 2017 tarihi mesai saati bitimine kadar ödemeleri ve ders kaydını onaylamaları gerekmektedir. (Şubelerden Ödeme Yapılamayacak olup Normal öğretim öğrencisi olan ve okulunu uzatmayanlar katkı payı ödemeyeceklerdir.) İkinci Öğretim Programı Öğrencileri, Normal Süresi İçinde Eğitim Öğretimini Tamamlayamamış Olan Öğrenciler ve Açıköğretim Fakültesi de Dâhil Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı İken Üniversitemize Kayıt Yaptıran Öğrenciler Harç Yatıracaklardır.

Ders programları sisteme tanımlandığından ders çakışması durumunda, varsa öncelikli alt yarıyıl dersleri alınacaktır.

Belirlenenen tarihlerde ders kaydını tamamlayan öğrencilerimiz dekont ve 3 nüsha ders kayıt çıktılarını imzalayarak  27 Şubat 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar program danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenim Ücretleri İçin Tıklayınız

Bahar Dönemi Program Danışmanları İçin Tıklayınız

Mazeretli Kayıt Yenileme:

* Mazeretli Derse Yazılma Başvuruları için son gün: 6 MART 2017

* Öğrenciler Mazeretli Kayıt Dilekçesi ve ekinde (aşağıda belirtilen sebepler için)resmi evrak ile ilgili tarihe kadar Öğrenci İşleri bürosuna başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

(Sağlık Raporu, Trafik Kazası, Doğal Afet, 1. ya da 2. Derece akrabanın Ölümü.)

* Mazeretli kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt yaptırdıkları tarihe kadar geçen süreleri devamsızlıktan sayılır.

Mazeretli Kayıt başvuru sonuçları sayfadan ilan edilecektir

ders kayıt