Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Lüleburgaz Myo'da “Çanakkale Savaşları” Konulu Panel Gerçekleştirildi

19/03/2017 18:27:58 - 24/03/2017 18:27:58 - 17954 Okunma

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nda “Çanakkale Savaşları” konulu bir panel gerçekleştirildi.

Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Edip DURMAZ ve Tarih Araştırmacısı ve Koleksiyoner Mustafa GÜLTEKİN’in anlatımlarıyla gerçekleşen panelde Çanakkale Savaşı’nın bilinmeyen yönleri anlatılıp, Çanakkale’deki şehitler ve gaziler bir kez daha anıldı.

Programa; Lüleburgaz Jandarma Komutan Vekili J. Binbaşı Mustafa GÜMÜŞOĞULU, Karayolları 11. Şube Şefi Ali ÇİL, DSİ Lüleburgaz Şube Müdürü Mustafa ÖĞRETMENOĞLU, Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı ÖZÇELİK  ve Meslek Yüksekokulu akademik personeli katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelin açılış konuşmasını, Yrd. Doç. Dr. Edip DURMAZ gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencisi Gözde ÇELİK, “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiiri seslendirdi. Lüleburgazlı Tarih Araştırmacısı ve Koleksiyoner Mustafa GÜLTEKİN’in “Fotoğraflarla Çanakkale Savaşları” başlıklı sunumundan sonra İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencisi Anıl YÜCEL, Necmettin Halil Orhan’ın “Dur Yolcu” adlı şiirini okudu. Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Edip DURMAZ bir kez daha kürsüye gelerek “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Savaşları” temalı bir konuşma yaptı. 

Programın son bölümünde Lüleburgaz Yüksekokul, Fakülte ve Üniversite Açma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali TAYLAN, hazırladığı şiirini salonu dolduran dinleyiciler için seslendirdi. Ali Taylan’ın şiirini okumasıyla sona eren programda Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN, konuşmacılar Edip DURMAZ ve Mustafa GÜLTEKİN’e plaket, öğrenciler Gözde ÇELİK ve Anıl YÜCEL’e de teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı ÖZÇELİK de öğrenciler Gözde ÇELİK ve Anıl YÜKSEL’e birer hediye verdi. 

 

 

 

 

 

 

çanakkale

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.