2016-2017 Akademik Yılında Mezun Olan Ve Dereceye Giren Öğrencilerimize Belgeleri Takdim Edildi.

30/05/2017 13:14:58 - 30/05/2017 13:14:58 - 19229 Okunma

Yüksekokulumuzdan 2016-2017 Akademik Yılında mezun olan ve program bazında ilk üç dereceye giren öğrencilerimize belge ve plaketleri takdim edildi. 25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 11.00'de Ek Hizmet Binasında gerçekleştridiğimiz törene, Lüleburgaz Kaymakamı Sayın Mustafa KAYA, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Mustafa GÜMÜŞOĞLU, Lüleburgaz Yüksekokul Fakülte ve Üniversite Açma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali TAYLAN ve dernek üyeleri ile dereceye giren öğrencilerimiz ve Türkiye'nin diğer illerinden de gelen aileleri  katıldı.

Sunuculuğunu Yüksekokulumuz öğrencisi Gözde ÇELİK'in yaptığı törende Yüksekokulumuz 1. si olan Kimya Teknolojisi Programı öğrencisi Hülya YÜCE'ye tören katılan Lüleburgaz Kaymakamı Sayın Mustafa KAYA tarafından, 2. si İnsan Kaynakları Yönetimi Programından Ebru Melike EĞLENGÜL ve 3. olan İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencisi Sedanur BALTACI'ya Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Yrd.Doç.Dr. Bora ASLAN tarafından belgeleri ve plaketleri takdim edilmiştir. Törende konuşma da yapan Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Bora ASLAN, öğrecilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

mezuniyet