Ders Muafiyet Talepleri

11/09/2017 10:30:29 - 11/09/2017 10:29:45 - 1335 Takip

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam ettikten veya bu programdan mezun olduktan sonra yeniden ÖSYM tarafından yapılan merkezi sınavla Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz muafiyet talebinde bulunması halinde, Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu önceden okuduğu dersleri ve yaptığı stajları değerlendirerek; hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir. Muafiyet talepleri 22.09.2017 mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz evrak kayıt bürosuna yapılacaktır.

Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin (asıl) sunulması gerekmektedir. Faks ve fotokopi evraklar değerlendirilemeyecektir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin tüm derslere girmesi gereklidir.

Kırklareli Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi için tıklayınız.

muafiyet