2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

25/08/2017 16:42:15 - 25/08/2017 16:42:15 - 1731 Takip

Yüksekokulumuza yatay geçiş başvurusu yapan aşağıda isimleri ve okulları yazılı öğrencilerin başvuruları Yönetim Kurulumuzca değerlendirilmiş olup, başvurusu uygun görülen öğrencilerin 05.09.2017 - 08.09.2017 tarihleri arasında Yüksekokulumuza kayıt yaptırmaları ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı GÜZ döneminde öğrenimlerine başlamalarının uygun olduğuna karar verilmiştir.

Başvuru Sonuçları için tıklayınız

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Online Başvuru Dilekçesi. (Sistemden çıktı alınacaktır.)

Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri.

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.

- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10’a girdiklerine dair resmi belge.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

- Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)

- Yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus Cüzfan fotokopisi.

- Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge.

- Yurt dışından öğrenci kabulünde Yükseköğretim Kurulundan alınan tanınırlık belgesi.

- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı bulunduğu programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylanmış olması.

Not: Belirtilen tarihler arasında başvurusunu yapmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.Duyurulur.

yatay geçiş