E-Devlet Üzerinden Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

06/09/2017 12:22:17 - 06/09/2017 12:22:17 - 1065 Takip

2017 ÖSYS Sonuçlarına göre Yüksekokulumuz programlarına yerleşen öğrencilerimizden www.turkiye.gov.tr internet sitesinden e-kayıt yaptıran adayların 08.09.2017 tarihine kadar kayıt evraklarını Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde kayıt yapmamış sayılacaklardır. (İkinci Öğretim öğrencileri Öğrenim Ücretlerini 05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında Ziraat Bankası Kırklareli Şubesine yatırmaları zorunludur.) İkinci Öğretim programlarına yerleşen adaylar da öğrenim harcını yatırarak, harç dekontunu diğer evraklarla beraber teslim edecektir. Birinci öğretim öğrencileri harç yatırmayacaktır.

E-kayıt yapan öğrencilerin kayıt yaptıklarına dair sistem çıktısını almaları ve kayıt evraklarıyla birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.

- Kayıt İşlemlerinde Gerekli Belgeler için tıklayınız

- Öğrenim ücretleri için tıklayınız.

ekayıt