İş Sağılığı Ve Güvenliği Programı Öğrencileri Teknik Gezi Gerçekleştirdi.

13/12/2017 15:57:36 - 13/12/2017 15:57:36 - 13818 Okunma

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri Lüleburgaz İtfaiyesine teknik gezi düzenledi.

12.12.2017 tarihinde gerçekleştirilen teknik gezide öğrenciler Lüleburgaz İtfaiyecilerinin tecrübelerinden yararlandılar. Geleceğin İş Güvenliği Uzmanları olacak öğrencilerimiz, “Yangından Korunma Yöntemleri” dersi kapsamında, ders sorumlusu Öğr. Gör. Abdülhalim ÖZKAN’ın koordinatörlüğünde teorik dersin yanı sıra uygulamanın önemini görerek bizzat İtfaiyecilik bölümü mezunu Lüleburgaz İtfaiyecilerinin bilgilerine başvurdular.
Lüleburgaz İtfaiye Teşkilatı Müdürü Sayın Ceyhun Akgöl başta olmak üzere ödev ve araştırmalar için öğrencilerimize her zaman  yardımcı olan  itfaiye teşkilatı üyelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

teknik gezi