2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıt İşlemleri

24/01/2018 09:43:21 - 29/01/2018 09:43:21 - 4816 Okunma

Yüksekokulumuzda kayıtlı tüm öğrencilerin 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kayıtları 29.01.2018 - 02.02.2018 tarihleri arasında önceki dönemlerde olduğu şekilde internet üzerinden (http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresi üzerinden) yapılacaktır.

Öğrencilerimizin öncelikle ödemesi gereken katkı payı/öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden 2 Şubat 2018 tarihi mesai saati bitimine kadar ödemeleri ve ders kaydını onaylamaları gerekmektedir.(Şubelerden Ödeme Yapılamayacak olup Normal öğretim öğrencisi olan ve okulunu uzatmayanlar katkı payı ödemeyeceklerdir.) İkinci Öğretim Programı Öğrencileri, Normal Süresi İçinde Eğitim Öğretimini Tamamlayamamış Olan Öğrenciler ve Açıköğretim Fakültesi de Dâhil Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı İken Üniversitemize Kayıt Yaptıran Tüm Öğrenciler Harç Yatıracaklardır.

Belirlenenen tarihlerde ders kaydını tamamlayan öğrencilerimiz dekont ve 3 nüsha ders kayıt çıktılarını imzalayarak en geç 14 Şubat 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders Ekle-Çıkar  tarihleri 5-7 Şubat 2018 tarihleri arasında olup, değişiklik yapılacak zorunlu ve seçmeli dersler için bu tarihler arasında öğrencilerimiz danışmanlarıyla iletişime geçmelidirler.

Mazeretli Kayıt Yenileme:

• Mazeretli Derse Yazılma Başvuruları için son gün: 19 ŞUBAT 2018
  • Öğrenciler Mazeretli Kayıt Dilekçesi ve ekinde (aşağıda belirtilen sebepler için)resmi evrak ile ilgili tarihe kadar Öğrenci İşleri bürosuna başvuruda bulunmaları gerekmektedir. (Sağlık Raporu, Trafik Kazası, Doğal Afet, 1. ya da 2. Derece akrabanın Ölümü.)
  • Mazeretli kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt yaptırdıkları tarihe kadar geçen süreleri devamsızlıktan sayılır.
  • Mazeretli Kayıt başvuru sonuçları sayfadan ilan edilecektir
bahar ders kayıt