Kariyer Sohbetleri Etkinliği Gerçekleştirildi

20/11/2015 10:09:31 - 20/11/2015 10:09:31 - 1455 Takip

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü tarafından 18.11.2015 tarihinde Ek Hizmet Binası konferans salonunda “Kariyer Sohbetleri” adı altında etkinlik düzenlenmiştir. Düzenlenen etkinliğe Trakya Cam Sanayii A.Ş. Trakya Fabrikasından, İnsan Kaynakları Şefi Halise Yüksel, İnsan Kaynakları Sorumluları Deniz Selin Salkım  ve Fatih Pekdoğru; Trakya Cam Sanayii A.Ş. Otocam Fabrikasından İnsan Kaynakları Şefi Okay Özgül,  İnsan Kaynakları Sorumluları Büşra Erdoğan ve Yasin Piliçoğlu katılmışlardır.

Katılımcılar kurumları ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra insan kaynakları birimlerinin işleyişi, insan kaynakları uygulamaları ve insan kaynakları birimlerinin öğrencilerden beklentileri hakkında bilgiler vermişlerdir.  Soru cevap kısmında ise öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır. Oldukça etkin ve faydalı geçen iki saatin ardından katılımcılara İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erkan Bilge tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

kariyer