Staj İşlemleri

14/09/2021 14:22:22 - 03/04/2024 14:22:22 - 28013 Okunma

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı (Uzaktan Öğretim)Kimya Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sosyal Güvenlik, Grafik Tasarımı ve Pazarlama Programı öğrencilerinin Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 15. maddesi ve Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi'nin 5. maddesi uyarınca ön lisans diploması almaya hak kazanabilmesi için programlar ile ilgili işyerlerinde 40 tam iş günü staj yapmaları zorunludur. Stajlar 40 tam iş günü olarak bir defada yapılabileceği gibi ilgili Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulunca 20 iş gününden az olmamak koşulu ile 2 dönemde de uygulanabilir.

Başvuru adımlarıyla ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

STAJLA İLGİLİ DETAYLI ADIMLAR İÇİN TIKLAYINIZ

STAJ BAŞVURU ve İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ (Staj Başvuru Sözleşmesi ıslak imzalı ve asıl olarak teslim edilmelidir. Faks veya mail gönderilmemelidir.Başvuru formuna Kimlik Fotokopisi ön yüz fotokopisi muhakkak eklenmelidir.)

Program Staj Koordinatörleri Listesi

Not : Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin iş kazası ve meslek hastalığı sigortası Kurumumuz tarafından yapılacaktır.

Staj Sürecinde Bulunan Öğrencilerimiz e-Devlet üzerinden sigorta belgelerine ulaşabilirler.

4A İşe Giriş Çıkış Bildirgesi için Tıklayınız

LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU 2023-2024 ÖĞRETİM YILI
KURUM VE KURULUŞLARDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN STAJ TAKVİMİ

STAJLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ BELGELER

Başvuru için;

STAJ BAŞVURU FORMU ve STAJ SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ (Kimlik Fotokopisi Ön Yüzü Eklenecek)

STAJIN ZORUNLU OLDUĞUNA DAİR BELGE İÇİN TIKLAYINIZ (Sadece talep eden firmalar için)

DERSE DEVAM ZORUNLULUK BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ (Dönem içinde yapılan stajlar için)

STAJ BAŞLANGIÇ BELGESİ (EK4) İÇİN TIKLAYINIZ (Staja başladıktan sonra okula gönderilecek)

Staj Bitiminde Teslim edilecek evraklar;

STAJ DEFTERİ İÇİN TIKLAYINIZ

STAJ DEĞERLENDİRME VE SONUÇ FORMU (EK8) İÇİN TIKLAYINIZ(Staj defterleri bu form ile birlikte teslim edilmelidir)

Mevzuat;

STAJ YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ