Diploması Hazır Olan Öğrencilerimiz

14/06/2017 08:57:28 - 14/06/2017 08:57:28 - 15875 Takip

Yüksekokulumuzdan mezun olup, Geçici Mezuniyet Belgesi alan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmış ve listeler güncellenmiş olup Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan verilmeye başlanmıştır.

Diploma almak için gereken belgeler:

1. Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı

2. Geçici Mezuniyet Belgesinin kayıp olması durumunda kayıp ilanı verilen gazete (aslı).

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC Kimlik Numaralı)

4. Vekalet Yoluyla alınıyorsa veklaten alanın Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

5. Soyadı değişmişse onaylı Mahkeme Kararı veya Evlenme Cüzdanı Fotokopisi.

Diploma almak için şahsen başvurmak gerekmektedir. Kendisi gelemeyecek olan öğrencilerimiz bir yakınına noterden vekalet vererek te alabilirler.  Vekalet yoluyla alacak kişinin de yanında Nüfus Cüzdanının bulunması ve şahsen vekalet yazısının aslı ile gelmesi gerekmektedir. Posta veya başka bir yolla kesinlikle diploma verilememektedir. Aşağıda duyurulanların dışında mezun durumda bulunan öğrencilerimizin de diploma hazırlık çalışmaları devam etmekte olup en kısa sürede diplomaları verilmeye başlanacaktır.

Diploması Hazır Olan Öğrencilerimiz

27.02.2017 Tarihi İtibarıyla Diploması Hazır Olan Öğrencilerimiz