Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

20/06/2016 09:20:40 - 20/06/2016 09:20:40 - 1718 Takip

Üniversitemiz 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 16 Haziran Perşembe günü saat 21:30'da coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Mezuniyeti kesinleşen 3 bin 385 öğrenci, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı. Kayalı Stadyum’unda gerçekleşen mezuniyet törenine; Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin AKAY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şengörür, Genel Sekreterimiz Ergün Erbay, kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören öncesinde Yüksekokulumuzdan 2015-2016 Akademik Yılında mezun olan ve program bazında ilk üç dereceye giren öğrencilerimize belge ve plaketleri takdim edildi. 16 Haziran 2016 Perşembe günü saat 14.30'de Ek Hizmet Binasında gerçekleştridiğimiz törene, dereceye giren öğrencilerimizin yanısıra  Türkiye'nin diğer illerinden de gelen aileleri de katıldı.

Törene ayrıca Üniversitemiz 9. Bahar Şenlikleri kapsamında mücadele eden ve başarılı olan spor takımlarımızın çalıştıcıları ve sporcuları da katılmış olup kendilerine belgeleri takdim edilmiştir.

Sunuculuğunu Türk Dili Dersi Okutmanı Özlem ŞUATAMAN'ın yaptığı törende Yüksekokulumuz 1. si olan Bilgisayar Programı öğrencisi Cem ÇETİN, 2. si Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programından Şahinas AĞAR ve 3. olan Grafik Tasarım Programı öğrencisi Tuğçe ÜN'e Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Yrd.Doç.Dr. Bora ASLAN tarafından belgeleri ve plaketleri takdim edilmiştir. Törende konuşma da yapan Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Bora ASLAN, öğrecilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

mezuniyet