2020 Yks Ek Yerleştirme Kayıtları

02/10/2020 16:29:23 - 02/10/2020 16:29:23 - 6729 Okunma

2020-YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre Yüksekokulumuza yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

05 – 07 Ekim 2020 tarihleri arasında tüm adaylar https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden sisteme giriş yaparak, Kurumlar sayfasındaki Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı menüsü altında yer alan “Üniversite E-Kayıt” adımından elektronik kayıt işlemini yapabileceklerdir. Covid-19 Pandemisi nedeniyle tüm adaylarımızın elektronik kayıt yaptırarak işlemlerini tamamlamaları rica olunur.

Elektronik kayit işlemini tamamlayamayan öğrenciler kayıt için gerekli belgeleri önceden hazırlayarak, 07.10.2020 Çarşamba günü 08:30-17:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen kayıt merkezine şahsen müracaat ederek kayıt işlemini gerçekleştirebilir.  www.turkiye.gov.tr internet adresinden e-kayıt yaptıran öğrencilerimizin kesin kayıtları yapılmış sayıldığından kayıt merkezine gelmelerine gerek yoktur, e-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerimizin kayıt evraklarını 1 Kasım 2020 tarihine kadar Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosuna elden yada posta/korga yoluyla teslim etmesi gerekmektedir.

Kayıt merkezi : Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü (Kayalı Kampüsü) Kofçaz Yolu Üzeri Kırklareli.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Sıkça Sorulan Sorular için tıklayınız

Barınma İmkanları: Lüleburgaz ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait (yurtkur.gsb.gov.trkız öğrenciler için 384 kişilik, erkek öğrenciler için ise 400 kişilik yurt mevcuttur.  Ek olarak ilçemizde yeterli sayıda özel yurt, pansiyon ve otel yer almaktadır.

ek kayıt