Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Güz Dönemi Staj Başvurulari

16/10/2020 16:27:28 - 16/10/2020 16:27:28 - 7656 Okunma

Üniversitemiz Senatosunun 07.10.2020 tarih ve 111 Sayılı Kararı gereği Covid-19 pandemisi nedeniyle Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu tüm programlarında 2020-2021 Egitim - Ögretim yılı Güz yarıyılında mezuniyetleri için tüm derslerini başarmış ancak sadece stajı kalmış öğrencilerimizin; stajlarını Covid-19 pandemisi nedeniyle oluşabilecek sağlık ve benzeri problemlerin sorumluluğunu kendilerinin almaları ve talep etmeleri halinde stajını uygun kurum/kuruluşlarda yapabilmelerine, staj için işerine gitmek istemeyen öğrencilerimizin de dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla, proje, ödev vb. faaliyetlerle yapmalarının uygun olduğuna karar verilmiştir. 

Uzaktan öğretim yoluyla, proje, ödev vb. faaliyetlerle staj yapmak isteyenler için Matbu Dilekçe 

(Elden teslim veya Dilekçenin aslını sonradan ulaştırmak üzere 412 84 55 numaralı faksa veya belge taratılarak lmyo@klu.edu.tr adresine gönderilebilir)

 

- Kurum ve Kuruluşlarda Staj Yapmak İsteyenler İçin Dilekçe 

STAJ BAŞVURU ve İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ (Kurumlarda staj yapacak öğrenciler için Staj Başvuru Sözleşmesi ıslak imzalı ve asıl olarak teslim edilmelidir. Faks veya mail gönderilmemelidir.)

 

- Program Danışman Listesi

 

Not : Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin iş kazası ve meslek hastalığı sigortası Kurumumuz tarafından yapılacaktır. SGK işe giriş bildirgelerinizi staj başlama tarihinden birkaç gün önce e-devlet üzerinden temin edebilirsiniz.

staj

staj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.