Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programları

03/02/2021 10:11:53 - 28/01/2021 14:56:24 - 6483 Okunma

2020 - 2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları 15 Şubat 2021 - 21 Şubat 2021  tarihleri arasında, sınav programında belirtilen gün ve saatte Microsoft Teams programı üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. İlanen duyurulur.

Sınav programına erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında (FF) harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere, başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DD yada DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin Bütünleme sınavlarına girebilmeleri için Öğrenci İşlerine başvuru yapmaları gerekmektedir. Bütünleme Sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD yada DC notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen ya da faks yoluyla en geç 10 Şubat 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar imzalı olarak Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir.Yarıyıl/yıl sonu ve/veya varsa bütünleme sınavına girmeyen öğrenci ilgili dersten başarısız sayılır.

 

Dilekçe Örneği  (Elden teslim edilebileceği gibi posta, kargo, faks (0288 412 84 55 numaraya) veya belge taratılarak lmyo@klu.edu.tr adresine gönderilebilir)

 

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ...

Bilgisayar Programcılığı

Bilgisayar Programcılığı (Uzaktan Öğretim)

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Elektrik

Grafik Tasarımı

İnsan Kaynakları Yönetimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

Kimya Teknolojisi

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Otomotiv Teknolojisi

Pazarlama

Sosyal Güvenlik

Tekstil Teknolojisi

bütünleme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.