Öğrenci Belgesi, Transkript Ve Ders İçerikleri Talebi

29/09/2022 13:12:16 - 08/08/2022 12:19:37 - 8731 Okunma

Öğrencilerimizin talep edebileceği Ders İçerikleri, Öğrenci Belgesi ve Transkript belgesi ıslak imzalı olarak verilmeyecek olup, Yüksekokulumuza yatay geçiş başvurusu yapacak ya da başka Üniversiteden Yaz Okulu dersi alacak öğrencilerden de ıslak imzalı ders içerikleri istenmeyecektir. Belge talebinde bulunan öğrencilerimiz; https://ebp.klu.edu.tr/Fakulte/OnLisans web adressinden ders içeriklerine ulaşabilirler.

Öğrenci Bilgi Sistemi ile Elektronik Belge Yönetim Sistemimiz arasında e-imzalı öğrenci belgesi ve transkript düzenlenebilmesi için entegrasyon sağlanmış olup; öğrencilerin ilgili belgeleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden talep etmesi gerekmektedir. Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde yer alan Kullanıcı İşlemleri sekmesinin altında sırasıyla Belge Talebi>Talep Edilen Kurumun Adı>Talep Nedeni>Belge Tipi> Elektronik İmzalı>Transkript/Öğrenci Belgesi sekmeleri tıklanıp belge talebi gönderilmelidir.

Öğrencilerimiz onaylanan belgelerine Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde yer alan Kullanıcı İşlemleri sekmesinin altında sırasıyla Belge Talebi>Belge Göster>Doğrulama Kodu>Sorgula sekmeleri tıklayarak ulaşabilirler.

Öğrencilerimize önemle duyurulur

Ayrıca Öğrenci Belgesi ve Transkript belgeleri e-devlet üzerinden de alınabilmekte olup internet sayfamızda Programlarımız başlığında gereken Program seçilerek ders içerikleri özetine ve ders müfredatlarına ulaşılabilir.
ders içerikleri