Lüleburgaz’In Kurtuluşunun 99’Uncu Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı

10/11/2021 11:15:03 - 10/11/2021 11:15:03 - 541 Okunma

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü törenlerle kutlandı. Törene Kaymakamımız Salih YÜCE, Kırklareli Milletvekilleri Selahatin MİNSOLMAZ, Türabi KAYAN, 65.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet KURUGÜL, Belediye Başkanı Murat GERENLİ, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak ÖZCOŞAR, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi İffet KESİMLİ ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri dernek temsilcileri katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulduktan sonra, Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Şiirlerin okunması, halk oyunları gösterilerinin ardından yapılan tören geçişi ile kutlamaların sabah bölümü sona erdi. Öğleden sonra Kongre meydanında kutlamalar devam etti. Akşam da yine Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından kokteyl ve konser gerçekleştirildi.

kurtuluş bayramı