İşkur Temalı Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

10/03/2022 12:06:52 - 10/03/2022 12:06:52 - 560 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 11. Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında 9 Mart 2022 tarihinde Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerine yönelik olarak Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKYILDIZ’ın yaptığı İŞKUR temalı eğitim semineri gerçekleştirildi.

Gün boyunca süren seminerlerde İŞKUR Kırklareli İl Müdürlüğünde iş ve meslek danışmanı olarak görev yapan Sedat BİÇER “İŞKUR Hizmetleri ve İş Kulübü” başlığı altında İŞKUR hizmetleri hakkında öğrencilere yönelik bilgi verdi.

İş ve meslek danışmanı Erdem DUYMUŞ “Kariyer Planlama ve İş Arama Becerileri” başlıklı semineriyle öğrencilerin gerek mezuniyet sürecinde ve gerekse de mezuniyet sonrasında iş arama süreçlerinde karşılarına çıkacak olan engellere karşı nasıl çözüm oluşturacakları, iş arama sürecinde gerekli olan teknikler, hakkında bilgi aktarımında bulundu.

kariyer