Trakya Bölgesel Kariyer Fuarina (Trakyakaf) Teknik Gezi Yapildi

25/03/2022 18:06:53 - 25/03/2022 18:06:53 - 502 Okunma

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde “Yetenek Her Yerde” temasıyla organize edilen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı'na (TRAKYAKAF) 23-24 Mart 2022 tarihlerinde Üniversitemiz Kariyer Merkezi Koordinatörlüğünde teknik gezi gerçekleştirdi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde Kırklareli Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi paydaşlığında düzenlenen organizasyona, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Edirne Valisi Ekrem CANALP, Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner GÜL, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR,  paydaş üniversitelerin rektörleri, kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyasının temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

fuar teknikgezi