Mezun Kürsüsü Etkinliği Gerçekleştirildi

15/12/2022 08:58:54 - 15/12/2022 08:58:54 - 413 Okunma

"Mezun Kürsüsü Aralık 2022” etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz MYO İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 2014 mezunu Aslı DENİZCİ (Kaya Plastik Branda San. Tic. AŞ. İnsan Kaynakları Uzmanı), 2015 mezunları Aykut CANLISOY (Fatih Kıral Mobilya İnsan Kaynakları Uzmanı) ve Zeynep BÜYÜKKORKMAZ (Koton Mağazacılık Tekstil AŞ. İnsan Kaynakları İş Ortağı) 14 Aralık 2022 tarihinde mevcut öğrencilerimizle buluştu. Mezun öğrencilerimiz, çalışma hayatına dair yaşadıkları tecrübeleri öğrencilerimize aktardılar. İnsan Kaynakları alanında çalışacak olan öğrencileri neler beklediğini aktaran katılımcılar, işe alım ve yerleştirme, eğitim, bordrolama ve özlük işleri ile ilgili fonksiyonların uygulamada daha çok karşılarına çıktığını dile getirdiler.  Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen etkinlikte, öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren mezunlarımıza daha sonra Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erkan BİLGE tarafından günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

mezun kürsüsü