Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Sanko Holding Super Film Fabrikasi Mesleki Eğitim Sunumu Gerçekleştirildi

29/12/2022 21:19:05 - 30/12/2022 21:19:05 - 1870 Okunma

SANKO HOLDİNG ve SUPER FİLM Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. İK Müdürü Güler OĞUZ, Sanko Holding Personel Direktörü Gündüz TAŞKIN ve Lüleburgaz Fabrika Müdürü Memik DEMİR tarafından 28.12.2022 tarihinde Lüleburgaz Kampüsünde yer alan Ek Hizmet Binamızda Mesleki Eğitim ve Stajlara yönelik sunum gerçekleştirdi. 

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı, Kimya Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi ve Elektrik Programı ikinci sınıf öğrencilerinin ve Bölüm Başkanlarının katıldığı sunum, işletme tanıtımı ve soru-cevap şeklinde yapıldı. Sunumu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Erol Çopur ve Sanayi Koordinatörü Doç. DR. İffet Kesimli koordine etti.

Tanıtıma katılan öğrenciler 3+1 Eğitim Sistemi kapsamında bir dönem boyunca gerçekleştirilen İşletmede Mesleki Eğitim uygulaması kapsamında ve stajyer olarak fabrikalarında istihdam olanakları, başvuru yöntemleri, mülakat türleri vb. konularda bilgi alma fırsatı buldu. İsteyen öğrenciler İş Başvuru Formu doldurarak İşletmede Mesleki Eğitim ve staj başvurularını gerçekleştirdi.

 

 

 

staj seminer 3+1 sanko İKY LMYO lüleburgaz

Facebook Twitter Google Plus
SANKO HOLDİNG SUPER FİLM FABRİKASI MESLEKİ EĞİTİM SUNUMU
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.